layanan kita

TAMPILAN SAMPEL PRODUK

Produsen aksesoris lampu paling apik ing chia.Produk utama kami yaiku harpa lampu, lampu finial, rantai tarik kipas langit-langit lan liya-liyane.

Babagan awake dhewe

  • Our Team
  • Sample showroom
  • warehouse
  • partners1

Huizhou Qingchang Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2005 lan dumunung ing kutha Huizhou, provinsi Guangdong.Iki minangka panyedhiya layanan siji langkah lan aksesoris lampu berkualitas tinggi ing China.Produk utama kita yaiku kecapi lampu, finial lampu, rantai tarik kipas langit-langit lan liya-liyane.

produk perusahaan kita panas sell ing Eropah lan Amerika, uga ngedol uga kanggo Asia Kidul-Wétan & Australia lan on.We duwe 16 taun pengalaman produksi pabrik lan perdagangan manca export.We bisa nyedhiyani teknologi produksi sampurna lan layanan dodolan perdagangan manca.

KENAPA PILIH KAMI