Kecapi luwes, Hot sell pabrik desain anyar 8-10 inch |QINGCHANG

Katrangan singkat:

Njupuk macem-macem ukuran lan gaya lampu finial karo ikiclempung luwes, finial lampu produk iki ora mung digunakake karo topi padhet, uga pas karo akeh finial lampu.

Ikikecapi lampu luwesukuran punika 8-10 inci, menehi luwih nggunakake ukuran, duwe collocations lampshade liyane, lan nggawe sampeyan njaluk pengalaman nggunakake liyane.

Gampang kanggo nginstal Ora Majelis Perlu.


Detail Produk

Pabrik Kita

Tag produk

Awet lan ayu:

Adjustable & Fleksibel

Nyetel ingkecapi lampuukuran sing tepat kanggo entuk tampilan sing pas.

Desain sing apikclempung kanggo lampumenehi sampeyan pengalaman desain unik.

Proses perawatan electroplating permukaan produk sing sampurna, supaya produk kasebut dilindhungi luwih apik, menehi efek panggunaan produk sing luwih apik.

Gampang digunakake lan sampeyan bisa nggunakake tanpa kuwatir apa wae!

https://www.lightpart-suppliers.com/adjustable-harp-hot-sell-factory-new-design-8-10-inch-qingchang-product/

informasi produk

Produk Gaya Panas 8 ~ 10 Inch Lifting Support Adjustable Dilepas Lamp Shade Harps Holder/Lampu Topi Harp untuk Lampu Lantai

jeneng produk: Produk Gaya Panas 8 ~ 10 Inch Dukungan Angkat Adjustable Dicopot Lamp Shade Harps Holder
Bobot: 285g
ukuran: 7 inch
warna: Kuningan
Gaya: Klasik
Paket: tas PE
Lead Time: 1-7 dina kanggo stok barang;7-19 dina kanggo produksi akeh

Video

Sinau luwih lengkap babagan produk QINGCHANG

Wong-wong uga takon


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita