нашата услуга

ПРИКАЗ НА ПРИМЕРОК НА ПРОИЗВОД

Најдобрите производители на додатоци за осветлување во Чиа.Нашиот главен производ е харфа на светилка, завршна ламба, синџир за влечење на вентилаторот на таванот и така натаму.

За нас

  • Our Team
  • Sample showroom
  • warehouse
  • partners1

Huizhou Qingchang Industrial Co., Ltd. е основана во 2005 година и се наоѓа во градот Huizhou, провинцијата Гуангдонг.Тоа е првиот висококвалитетен давател на услуги за светилка и додатоци за светилки во еден чекор во Кина. Нашиот главен производ е харфа на светилка, завршна ламба, синџир за влечење на вентилаторот на таванот и така натаму.

Производот на нашата компанија е жешко да се продава во Европа и Америка, исто така, добро се продава во Југоисточна Азија и Австралија и така натаму. Имаме 16-годишно искуство во фабричко производство и надворешна трговија извоз. Можеме да обезбедиме совршена технологија на производство и надворешна трговија за продажба.

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС