shërbimin tonë

SHPALLJA E MOSTRAVE TË PRODUKTIT

Prodhuesit më të mirë të aksesorëve të ndriçimit në Chia.Produkti ynë kryesor është harpa e llambës, fundi i llambës, zinxhiri i tërheqjes së tifozëve të tavanit dhe kështu me radhë.

Rreth Nesh

  • Our Team
  • Sample showroom
  • warehouse
  • partners1

Huizhou Qingchang Industrial Co., Ltd. është themeluar në vitin 2005 dhe ndodhet në qytetin Huizhou, provincën Guangdong.Është ofruesi i parë i llambave me cilësi të lartë dhe aksesorëve të llambave me një hap në Kinë. Produkti ynë kryesor është harpa e llambës, llamba e fundit, zinxhiri i tërheqjes së ventilatorit në tavan etj.

Produkti ynë i kompanisë është i nxehtë i shitur në Evropë dhe Amerikë, gjithashtu shet mirë në Azinë Juglindore dhe Australi dhe kështu me radhë. Ne kemi 16 vjet përvojë të prodhimit në fabrikë dhe eksportit të tregtisë së jashtme. Ne mund të ofrojmë teknologji të përsosur të prodhimit dhe shërbim të shitjes së tregtisë së jashtme.

PSE NA ZGJODHET NE