jasa urang

PRODUK CONTOH TAMPILAN

Produsén asesoris lampu pangsaéna di chia.Produk utama kami nyaéta lampu kacapi, lampu finial, kipas siling tarik ranté jeung saterusna.

Tentang Kami

  • Our Team
  • Sample showroom
  • warehouse
  • partners1

Huizhou Qingchang Industrial Co., Ltd. diadegkeun dina 2005 sareng ayana di kota Huizhou, propinsi Guangdong.Ieu kahiji kualitas luhur lampu jeung asesoris lampu hiji hambalan panyadia ladenan di China.Our produk utama nyaéta lampu kacapi, lampu finial, kipas siling tarik ranté jeung saterusna.

produk parusahaan urang téh panas ngajual di Éropa sarta Amérika, ogé ngajual ogé ka Asia Tenggara & Australia jeung saterusna.We gaduh 16 taun pangalaman produksi pabrik jeung dagang asing export.We bisa nyadiakeun téhnologi produksi sampurna jeung jasa jualan dagang asing.

Naha milih kami