Bola kaca finial, Desain anyar pola belang kualitas luhur |QINGCHAGN

Katerangan pondok:

High Quality Kaca Bola Finial kalawan harga kalapa.

Bola kaca finialmasihan anjeun prosés perlakuan permukaan sampurna, tetep transparan sarta caang.

Anggo hiasan ieu nganggo topi finial kaca bentuk unik pikeun lampu anjeun, ngajantenkeun lampu anjeun langkung sampurna.

Thread 1/4-27 sarta cocog pikeun sagala ukuran kacapi lampu.

Produk ahirjangkungna: 1,5 inci, diaméterna finial: 1,18 inci.

 


  • Jumlah modél:F0037
  • Sampel:$ 1,50 / Potongan |1 Potongan (Min. Order)
  • bungkusan ngaropéa:Min.Order: 1000 Potongan
  • Rincian produk

    Pabrik urang

    Tag produk

    Awét sareng éndah:

    finial pikeun lampu kaca ieu dirancang pikeun lampu hiasan di imah anjeun.Ieu bisa dipaké pikeun ngaganti finials lampu rusak atawa leungit, cocog pikeun sagala rupa kacapi lampu baku sarta ngiuhan.

    Kualitas luhur

    Tops ngiuhan lampu anu beurat jeung padet, kalawan finely motong na bola kaca finial, sarta kualitas luhur hipu workmanship base, nu mangrupakeun kristal faceted finials pisan nice pikeun lampu wae, aranjeunna bakal breathed hirup anyar kana lampu heubeul Anjeun.

    Gampang ngagunakeun bola kacafinials pikeun lamputur masang dina kacapi lampu, bisa dipaké kalawan kap lampu dina loba ukuran béda lampu baku.

    Bahan kualitas luhur, desain sampurna, cobian.

    Ngadagoan kontak iraha waé anjeun sareng kami nampi paménta khusus anu anjeun pikahoyong.

    https://www.lightpart-suppliers.com/glass-ball-finial-new-design-high-quality-stripe-pattern-qingchagn-product/

    Inpo produk

    pabrik borongan puteran stripes bola kristal pikeun finial lampu

    Ngaran Produk: desain hebat anyar Mawar kuncup transparan kipas lampu kristal lampu meja tarik bagian hardware-QINGCHANG
    ukuran: 32 x 47 mm
    Bahan: Kristal + Kuningan
    Beurat kotor: 63,5 g
    Ketok: 1/4-27
    warna: Nikel
    Gaya: Elegan
    Métode pamasangan: 1.Unplug lampu jeung cabut finial heubeul ku péngkolan counterclockwise.2.Teundeun kap lampu dina stud threaded kacapi lampu sarta nyepetkeun finial ku cara muterkeun saarah jarum jam.
    Nyarankeun Pamakéan: ngagantian idéal finials lampu, cocog pikeun lampu meja jeung lampu lantai, jsb.
    Waktos prosés: 1-7 poé pikeun barang stock;10-15 poé pikeun produksi bulk

    Video

    Diajar langkung seueur ngeunaan produk QINGCHANG

    Jalma oge nanya


  • saméméhna:
  • Teras:

  • https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    https://www.qingchanglighting.com/about-us/

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami